Apportkurs

I går var dagen for apportkurset. Apportkurs fra A til Å på 4 timer.

Å så glad jeg er for at jeg var med på dette kurset! For det ga meg virkelig innsikt i min egen trening. Jeg trener mye alene og da ser jeg meg blind på egen trening. Får alt for lite tilbakemelding på hva jeg gjør av både rett og galt. Så dette trengte vi virkelig!

Da jeg ble «brutt litt ned» og bedt om å gjøre ting litt annerledes, så ble Lumen usikker i situasjonen og vi klappet litt sammen. Min jobb fremover blir å trygge henne mer på endringene i treningsmåten.

Men vi fikk da til noe i praksis. Å det er jeg fornøyd med, både fordi ting var i en helt ny innpakning og fordi det var en god del forstyrrelser som ikke Lumen er særlig vant med. Hunder som løper løs på andre siden av gjerdet, oppdrettsfugler som kakler og kvitrer i sin innhegning bare 50 m unna. Ja, det var ingen selvfølge at dette skulle gå strøkent. Det er heller ikke derfor vi er på kurs. Det er jo nettopp for å få innspill til hvordan forbedre og ikke minst kvalitetssikre øvelser. Det fikk vi i bøtter og spann.

Et kanonbra intensivt kurs. Her fikk alle litt å fordøye. Å så mye god læring i å se alle andre og høre på deres instruksjon. Apportøvelsen fra A til Å er ikke bare bare 😉 Det blir endring i planene mine angående tung apport. Det kan vente litt, her må andre ting endres og trenes først.

Takk til spaniel klubben avd. Agder som arrangør og takk til instruktør Siv Svendsen for et knall bra krus.

Dette innlegget ble publisert i ukategorisert. Bokmerk permalenken.