Valp fra Moontorg

Jeg ønsker å kunne se og tenke i et lang perspektiv. Derfor ser jeg etter valpekjøpere som vil følge opp kjøpsavtalen og holde et godt samarbeid fremover.

Å gå til anskaffelse av en welsh springer spaniel skal være godt gjennomtenkt. Jeg ønsker å vite hvem du/dere er og hva dere kan tilby en valp/hund. Hva dere har av erfaring og deres tanker rundt hundehold.

Valper fra oss blir levert:

* ormbehandlet

* vaksinerte

* veterinærbesiktigede

* microchippet

* registrert i NKK

* med NKK kjøpskontrakt

Utvidet: Krav til HD / AD røntgen av valpen mellom 12 og 18 mnd.  Du må også tegne medlemskap i hundeklubb/raseklubb tilknyttet NKK. Samt gjennomføre valpekurs / unghundkurs.

Hunden skal ikke brukes i blandingsavl.

Kjøper er selv ansvarlig for å forsikre valpen.

Tilleggspungt i kjøpskontrakten er for å sikre avl i fremtiden og at du som ny hundeeier har de beste forutsetninger for å lykkes med din WSS. Jeg vil være tilgjengelig og følge opp valpekjøpere etter beste evne. Jeg kan være behjelpelig med veiledning i trening /oppfølging av valpen og klipp/trimming av pels.

Oss, Kennel Moontorg er meg Monica som er ansvarlig på alle punkter, men jeg skriver ofte oss og vi. Det er fordi mine barn er flittige og flinke til å bidra. De tar en stor del av arbeidsoppgavene som å fore, sosialisere, er med på utflukter og ellers på alle måter. De legger ned en stor innsats. En stor bonus for valpene slik jeg ser det, og til stor hjelp for meg.

Vi legger ned mye jobb i at du som valpekjøper skal få et så godt utgangspunkt som mulig.

F.V- Marie & Pippi, Thelma & Tila, Monica & Lumen Høst – 2020