Om meg

Jeg heter Monica og er ekte 68 modell, altså ei godt voksen dame. Jeg er fra Tvedestrand, men bor nå i Arendal. Jeg er heldige eier av en fantastisk welsh springer spaniel. At jeg skulle ende med denne rasen er en ren tilfeldighet.
Jeg er oppvokst med schæfer og har eid flere gjennom årene. Da av brukshundlinjer. Jeg har konkurrert og vært aktiv i Norske redningshunder, lydighet og bruks.
Da jeg kom til det at jeg skulle over til en mindre rase falt valget på WSS.  Valget ble tatt etter mange telefoner og mailer. Jeg takker alle som var med å lede meg til å treffe på gode linjer med et livlig temperament, godt jaktinstinkt, vennlig og harmonisk, mentalt stabil og godt gemytt.

Jeg er genuint opptatt av helse og funksjon hos hunder. Ser med triste øyne på all menneskeskapt dårlig anatomi og mentalitet. Med dette i tankene, entusiasme og begeistring over welsh springer spaniel har jeg et ønske om å kunne være med å avle frem gode individer.

Jeg sitter nå som medlem i raseutvalget for welsh springer spaniel, underlagt avls og sunnhetsutvalget i Norsk spaniel klubb.

Bilder av Oss i Kennel Moontorg