Marie_hundetrening på prøve.

Mandag 19. juni var det Marie sin tur til å skinne. Hun stilte til start i Arendal og omegn hundeklubb. Der avholdt de appellmerkeprøven i lydighet og bronsemerket prøven i rallylydighet. (Uoff. RL). Marie deltok i begge grener med begge sine hunder.

På appellmerket var det Rocky som briljerte. Han gikk til 10 på lineføring og resten var også veldig bra! Det holdt til en andreplass av 12 startende. Virkelig moro, for dette har Marie jobbet målrettet for over tid. Ekstra moro når hun stiller til start med sin Alaskahusky og viser frem et så godt program. Kan ikke si annet en at mammahjertet dunket litt ekstra for Marie og hundene denne dagen.


Marie Stenberg førte Rocky til bestått appellmerket i lydighet med 2. plass og førstepremiering i bronsemerket rallylydighet (Uoffisiell RL)

🥳

Insta @marie_hundetrening

Marie og Tila gikk til førstepremiering i bronsemerket i rallylydighet med opprykk. (uoffisiellere RL)

🥳

Under appellmerket prøven var Marie og Tila litt uheldige og fikk ikke bestått denne dagen.

Insta: marie_hundetrening

En ekvipasje vi har fulgt tett ønsker jeg også nevne. Et imponerende stykke arbeid og en strøken gjennomføring av Marte Bjørnstad med sin Franske bulldogg Egon, med bestått appellmerket lydighet og vinner av klassen.

Insta: @mabj87

Gratulerer!

🥳

Dette innlegget ble publisert i ukategorisert. Bokmerk permalenken.