Trina the Wise

Tila er ei robust, livsglad, livlig, sosial og energisk tispe med god mentalitet. Hun er en herlig familiehund, går med alle og er glad i alle. Elsker folk og andre dyr. Hun har god jakt, er rask og dyp i søket. Hun har god av-knapp inne. Tila har flotte kritikker fra utstilling, hun er røntget fri fremme og bak. Hun er øyelyst uten anmerkninger. Gonioskopi ua.

Tila har nå 4 kull å vise til og tilbakemeldingene er svært gode. Tila nedarver mange av sine gode kvaliteter. Alle er velfungerende familiehunder.  HD/ AD statistikken taler for seg. Den ligger på dogweb. Noen har vist seg i utstillingsringen og resultatene er gode. Flere avkom blir brukt i jakt/spor og to har tatt jaktanleggsprøve – hvor en har bestått BK (apportprøve) og er dermed kvalifisert til å starte på jaktprøve.

Tila er min stam tispe, hun har lagt grobunn for mitt oppdrett og fører Moontorg genene videre. To tisper etter henne har jeg valgt å beholde i kennelen. Moontorg’s Criminal Pippi og Moontrg’s Dark Lumen. Det blir flere, men kanskje fra neste generasjon. Tiden vil vise. Jeg forhaster meg ikke, noe av tanken bak kennelen er å bruke god tid og tenke langsiktig.

 

Stamtavle