J – Kull 09.03.24

Moontorg’s J – Kull ble født 09.03.21

5 hanner og 2 tisper

Moontorg’s Dark Lumen NO53062/20 & Sällebäcks Padam Padam SE58253/2021

Om Lumen

ØyelysingPåvist: 2 distichiasis
GonioskopiUA
HDA A
AD0 0
Apport prøverBestått BK og FK
JaktanleggsprøveBestått
Jaktprøve3. pr. BK
LydighetsprøveBestått Bronsemerke
UtstillingEXC.1.UKK CK CERT 2.BTK
ØvrigEn frisk og sunn hund. Ingen kjente allergier. 18 kg
Lumen er en rasetypisk welsh. Hun er robust, aktiv og glad. Lumen er godt trenbar og har høy samarbeidsvilje. Hun blir jevnlig trent i forskjellige typer hundesport og mot jaktprøve. Lumen er eneste welsh i Norge som har gått til premiering på jaktprøve på mange år. Lumen sine resultater sier mye om trenbarheten og samarbeidsviljen hun har. 

Om Sällebäcks Padam Padam

ØyelysingUA
GonioskopiMild
HDB B
AD0 0
UtstillingNUCH Norsk Utstillingschampion
ØvrigEn frisk og sunn hund. Ingen kjente allergier. 20 kg
Sällebäcks Padam Padam som til daglig heter Emil er en flott hannhund! Emil har jeg vært så heldig å få treffe flere ganger.
Første gang jeg hilste på Emil var han bare 1 år. Allerede da så jeg hvor tiltalende og flott han var. Siden har Emil med eier vært her på besøk for litt trening og vi har hatt jevnlig kontakt siden.
Emil er en livlig, sosial snill hund. Han går glimrende overens med små og større barn og også andre hunder. Emil er en myk hund, førbar og enkel og engasjere. Emils eier har ført han frem til Norsk Utstillingschampion. De går jevnt på kurser og får gode tilbakemeldinger fra instruktører. Han blir også der oppfattet som en enkel hund og engasjere uten å være sta og egenrådig. Samtidig har Emil et godt jaktinstinkt og viser interesse for fugl.
 
Emil oppfyller alle krav og retningslinjer for avl og kan stå til disposisjon for lempelig tispe.

Kombinasjonen bestreber å følge kennelens mål om å avle frem welsh springer spaniel som en god familiehund, sportshund, sporhund og fuglehund innenfor rasestandard – welshen er en god all round hund for den aktive hundeeier. Friske hunder og god mentalt er vårt hovedfokus.

Innavlskoeffisient (5 gen.) 0.391%

Vi nullstiller valpelistene og er du interessert i en kommende Lumen valp er du velkommen til å ta kontakt.

Du kan lese mer om Lumen her.

moontorg@gmail.com

91559012