Oppdatering fra kennelen

3 dager har gått siden Lumen fødte sine valper. Hun takler morsrollen til pungt og prikke. Jeg er veldig glad det går så fint, det er alltid spennende med førstegangs tispe. Valpene er på full fart opp i vekt og koser seg med Lumen mor. Så alt er så langt veldig bra. Jeg har også kamera over valpekassen så jeg kan følge med på telefonen når jeg er ute en tur.

 

Tila får fotbad etter tur

Tila har enda ikke vist tegn til at nedkomsten er nær. Så vi går små rusleturer, men dagene blir brukt for det meste til hvile nå. Iom jeg har valpekassen til Lumen i stua var jeg litt spendt på om hun aksepterte at Tila var tilstede. Det gjør hun. Så Tila har fått egen plass i andre enden av stua og er her kun når jeg selv er der. Vi håper Tila venter med å sette i gang frem til helgen for da kommer Marie hjem på langhelg. Hun skal være hjemme fra torsdag kveld, til mandag så derfor håper vi veldig på fødsel i det tidsrommet.

 

Utsikt fra PC bordet

Jeg prøver meg på dagbok blogging i år, så får vi se hvordan det går. Foreløpig er det den beste utsikten fra pc bordet man kan tenke seg!

 

 

 

Film fra Tila sin lufte tur i dag. Hun begynner å få en god mage nå 🙂

Dette innlegget ble publisert i ukategorisert. Bokmerk permalenken.